lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulua, joulua...

Tässäpä lisää joulun ajan tekeleitä ja Pohjalaiset ompeloo-ryhmän joulukalenterin sisältöä.
Mikäli olen lapsesi täti/kummitäti ja haluat yllättyä jouluaattona, suosittelen ettet lue pidemmälle. ;)

Pohjalaiset ompeloo facebook-ryhmässä järjestettiin joulukalenteri.
Hommahan toimi niin että jokainen halukas sai ilmoittautua pienen lahjan antajaksi jollekkin päivälle. Lahja sai olla mitä vain, kunhan se liittyy jotenkin ompeluun. Sitten kaikki saivat "avata joulukalenterin luukun" jättämällä nimensä arvontaan ja joka ilta arvottiin lahjan saaja.
Minua onnisti heti ensimmäisestä luukusta! Voi että oli jännää kun postilaatikosta tuli SE kirje! Aivan tuli mieleen lapsuuden joulut. 
Kirjeestä paljastui tällainen ihana pussukka. Sain oikein pitää puoliani, kun tytsyt meinasivat heti omia pussukan. Kiitos vielä kerran Heluna!
 Minun vuoroni lahjan antajana koitti 8. päivä. Ja tällaista löytyi minun lähettämästäni paketista.
Kukkaron kehys, kaksi palaa puuvillakangasta kukkaroa varten ja itse ommeltu heijastin-rintaneula.

 Kummityttöni ja hänen kaksoisveljensä saavat joululahjaksi pitkiä kalsareita. Niitä oli toivottu ja niitä tehtiin.
Norsujersey on Puoti-Pikestä seinäjoelta ja dinojersey seinäjoen Eurokankaasta. Resorit ym. tilpehöörit on kaapin kätköistä. Kaavat ovat jostain Ottobre-lehdestä, yhtään en muista mistä.


Nämä kun ovat kokoa 104cm, niin niitähän tulee kahdet pöksyt yhdestä kankaan leveydestä. Siksipä valitsin unisex kuosiset kankaat, niin ylimääräistä kangasta ei jäänyt ja molemmat saivat kuitenkin kahdet erilaiset pöksyt.
Tuo dino kangas on ehkä vähän enemmän poikainen, muta tästä duuosta nimenomaan tyttö on se joka tykkää dinosauruksista. ;)

En tullut kysyneeksi duuon vanhemmilta minkä mallisista lahkeista he pitävä pitkiksissä. Niinpä tein toiset resorilla ja toiset suorilla lahkeilla. Tytön norsu pitkiksiin laitoin lahkeensuuhun vielä mustaa pitsikuminauhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti