torstai 11. heinäkuuta 2013

Lisää paitoja...

Paitoja ei ole koskaan liikaa, varsinkaan kesän jälkeen. Tuntuu että lapset kasvavat kesällä tuplanopeudella! Meinaa olla jokaisen vaatteissa pultut ja hihat liika lyhyitä.
Olen koittanut vähän hillitä kangas ostoksia ja saada jotain aikaiseksi vanhoista varastoista. Tässä on nyt tällaisia "mix&match" tekeleitä ensihätään.
Tässä yhdistin kahta eri raitatrikoota. Leveämpiraitaista ei ollut riittävästi joten jotta sain paitaan tarpeeksi pituutta, leikkasin alareunaan soiron kankaasta väärin päin. Tyttömäisyyttä tuomaan laitoin vaaleanpunaiset resorit ja hempeän hauskan applikaation. Kaava on oma ja koko n.98/104cm. Kankaat  on kankaita.comista .

Tein nuoremmalle neidille mekon Liandlon keiju kankaasta ja jämät käytin isomman tytön paitaan. Takakappaleen tein yksivärisestä vihreästä trikoosta ja hihat raidallisesta. Kaava on oma ja kokona 122cm. etu ja takakappaleen kankaat hankin Lieblingsiltä raitatrikoo on kankaita.com ista .

Tästä tuli minusta oikein kiva, vaikka onkin tämmöinen jämäpala-proggis. Etu ja takakappaleet on Liandlon(?) maatila trikoota. Etukappale jäi vähän lyhyemmäksi kuin takakappale joten jatkoin sitä tähtitrikoolla. Hihat täytyi tehdä molemmat eri trikoosta. Vähän jännitti hyväksyykö poika tätä, mutta tästähän tuli yksi lemppareista! Kaava jälleen oma koossa 104cm. Tähtikangas on Jofotexiltä , raitakangas Kankaita.com ista ja kuviollinen kangas Lieblingsiltä .

1 kommentti: