perjantai 20. syyskuuta 2013

Herra J.Oulu Pukkinen

Hiljaista on blogissa juu...selkä edelleen huonossa kunnossa ja ompelu ei oikein onnistu. Sauma silloin, toinen tällöin. Eli ei mitään valmista koskaan. :/
Onneksi en ole kaikkia jo ennemmin tehtyjä tekeleitä ehtinyt bloggailla, niin onpahan edes jotain mitä tänne laittaa välillä.

Taas on herra J. Oulu Pukkinen tehnyt vaatetilauksen tältä äireeltä. Ja voi että! se jos mikä on hassun hauskaa pikkuväestä. ;) Kukahan nämä saa? Onkohan se joku meidän kaveri? (Kukaan ei näytä muistavan että viimejoulunakin kaikki löytyi omista paketeista :D )
Nyt "pukki" ompelee isoon miähen kamppeita. Tontut on kertonut että herra 9veet ei enään käytä vauvaasia kuvavaatteita....
(pahoitteluni mikäli värit näyttävät kummallisilta, nämä on kuvattu salaa yöllä ja shopattu mahdollisimman oikean värisiksi)

 Mazq-paita. Näin kuulemma kirjoitetaan Matias nykyään ;)  Pojan taitava kummitäti suunnitteli nimestä ihanan graffitin jonka aplikoin paitaan. Olen itseasiassa tehnyt saman aplikaation jo aiemmin yhteen huppariin  ja poika ihastui ikihyviksi. Mutta siitä hupparista lisää toisella kertaa.
Materiaalien alkuperää en muista. Ikivanhoja varastoja ja velourtilkkuja. Kaava on oma, kapea perus teeppari koossa 134cm.

 Paidalle kaveriksi velour pertsaa. Eli perus Ottobren Saimi-pöksyt muokattuna kokoon 134/140cm. Velour Kankaita. comista. Vaikka muuten ollaan niiiiin isoa jotta! niin onneksi värikkäät velourpöksyt kelpaavat vielä.
 Tytöillekin vähän pertsa-perusvaatteita. Neiti melkein 4veelle paita jälleen mix&match-tyylillä. Hihansuut käännettävät jotta menisi pidemmän aikaa. Koko 98/104cm, kaava oma ja trikoot sieltä sun täältä.
 Samaan tyyliin pertsaa neiti 7veelle. Ihastuin tähän kaavaan, mutta en kuollaksenikaan muista mistä Ottobre-lehdestä sen tein. Jostain vuosien 05-09 väliltä olevasta lehdestä täytyy olla. Kokona 122cm. Trikoot sieltä sun täältä.
Ja vielä inhokki värini pääsi vihdoin poljinjalan alle. Perus leggarit omalla kaavalla pimuille 98 ja 122cm. Velour kankaita.comista (linkki ylempänä). Violetti ei vaan iske vaikka kuinka yritän siihen siedättäytyä, mutta tytöt tykkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti