torstai 15. elokuuta 2013

Tossu kokeiluja


Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun....
Löysin Marian ateljeesta nahkatossututoriaalin ja kaavan tossuihin ja pakkohan näitä oli kokeilla. Varsinkin kun tossuista oli pula.
Tein ensin muutamat tossut trikoosta mutta ne eivät oikein kestä päviänvaloa. Malli vaatii jämäkän materiaalin. Niinpä hankin hieman nahkaa ja kas, homma toimii!
Toki nämä ovat vieläkin tämmöiset treeniversiot, joissa kaikki on vähän vinksin vonksin. Mutta luulenpa että seuraavat tossut onnistuvat jo paremmin, nyt kun olen tullut sinuiksi nahkapaininjalan kanssa.


Ompelin päällisen ja kantapalan kiinni pohjaan vähän toisella lailla kuin ohjeessa. Neiti on aika herkkis jaloistaan ja olisi varmasti moittinut että saumat painaa jos olisin ommellut ne ohjeen mukaan. Nyt kun saumat ovat ulkopuolella eivät ne ainakaan häiritse. Pikkuveikan tossut ajattelin tehdä ihan ohjeen mukaan.
Pohjaan käytin uutta tekstiilileimasintani. Ostin sen Lidl:stä enkä ole ollut oikein tyytyväinen tähänasti. Vaatteissa muste ei pysy edes ensimmäistä pesua. Katsotaan pysyykö muste tossuissa.

Kaiken kaikkiaan kiva malli. Pienempien tossut odottavat jo tuola ompelua.
Kiitos Marian ateljee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti